Beheer en instandhouding

"De asset eigenaar heeft de taak om de assets zó te beheren en onderhouden, dat ze veilig en prettig gebruikt kunnen worden."

Op tactisch- en operationeel niveau is de beheerder aan zet

Bij beheer en instandhouding van de bedrijfsmiddelen, de assets, is het de taak van de beheerder om in het strategisch plan de (bedrijfs-)waarde en/of doelstellingen te vertalen naar de praktijk.

Als asset eigenaar wil je voorkomen dat er (onverwacht) teveel tijdelijk onderhoud moet worden opgelost. Je wil zelf de controle hebben én houden. Dat vraagt om een goede inschatting van het te verwachten beheer en onderhoud dat nodig is. VroPro is daar expert in!

Wij hebben ruime ervaring bij diverse grote en kleine gemeenten en in beheerdersfuncties op verschillende gebieden in de openbare ruimte. Ons team heeft civiele kunstwerken en wegen als specialisme.

Wij werken met verschillende beheersystemen (Obsurv, IASSET, Greenpoint en GBI), beantwoorden raadsvragen, stellen college- en raadsvoorstellen op, sturen operationele mensen aan en zoeken altijd de integrale verbindingen binnen de openbare ruimte.

Naast het (dagelijks) beheer en onderhoud kan VroPro een MJOP (Meer Jaren Onderhoudsplan) of beheerplan opstellen. Dit kan zowel incompany als in een geleverd product.

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

Waarom vropro?

Flexibel

Omvang en tijdsduur van het werk zijn bespreekbaar.

Duurzaam

In onze projecten en bedrijfsvoering staat duurzaamheid centraal.

Voordelen

Korte lijnen, snelle communicatie, teamwerk, zo werkt VroPro.

Betrouwbaar

Communicatief sterk, betrouwbaar en verbindend. Samen verbeteren we de processen!

Opdrachtgevers