Beheer en instandhouding

"Als asset eigenaar heeft u de taak om uw assets zo te beheren en onderhouden dat deze veilig en prettig gebruikt kunnen worden."

Op tactisch en operationeel niveau is de beheerder aan zet.

Beheer en instandhouding; de beheerder weegt de te nemen maatregelen aan het strategisch plan waarin de (bedrijfs-) waarde of doelstellingen zijn vertaald. 

Als asset eigenaar wilt u voorkomen dat er te veel onderhoud ad hoc moet worden opgelost, u wilt in controle zijn. Een grote mate van voorspelbaarheid in het beheer en onderhoud is zeer gewenst.

Met ruime ervaring bij diverse grote en kleine gemeenten treed ik op als beheerder op verschillende gebieden in de openbare ruimte, met als specialisme civiele kunstwerken en wegen.

Ik ben bekend met verschillende beheersystemen (o.a. Obsurv, IASSET, Greenpoint, GBI), beantwoord raadsvragen, stel college- en raadsvoorstellen op, stuur operationele mensen aan en zoek altijd de integrale verbindingen binnen de openbare ruimte.

Naast het (dagelijks) beheer en onderhoud kan ik voor u het opstellen van een MJOP (Meer Jaren Onderhoudsplan) of beheerplan verzorgen. Dit kan zowel incompany als in een geleverd product.

Heeft u interesse of vragen? VroPro staat voor u klaar dus neem contact op!

Waarom vropro?

Flexibel inzetbaar

Welke omvang of tijdsduur uw project ook heeft, samen kijken we naar de mogelijkheden.

Duurzaam

Duurzaamheid vind ik een belangrijk thema. Reizen doe ik bij voorkeur per fiets of openbaarvervoer.

Voordelen

Een freelancer inhuren heeft de voordelen van het niet hoeven afdragen van loonbelasting, vakantiegeld en andere premies.

Betrouwbaar

VroPro is communicatief sterk, betrouwbaar en verbindend. Samen met de organisatie processen verbeteren!