Beheer en instandhouding

"Als asset eigenaar is het uw taak om de assets zó te beheren en te onderhouden, dat deze veilig en prettig gebruikt kunnen worden."

Op tactisch- en operationeel niveau is de beheerder aan zet

Bij beheer en instandhouding van de bedrijfsmiddelen, de assets, is het de taak van de beheerder om in het strategisch plan de (bedrijfs-)waarde en/of doelstellingen te vertalen naar de praktijk.

Als asset eigenaar wilt u voorkomen dat er teveel onderhoud ad hoc moet worden opgelost. U wil zelf in controle zijn. Daarbij is een grote mate van voorspelbaarheid in het beheer en onderhoud zeer gewenst.

VroPro heeft ruime ervaring bij diverse grote en kleine gemeenten en in beheerdersfuncties op verschillende gebieden in de openbare ruimte, met als specialisme civiele kunstwerken en wegen.

VroPro werkt met verschillende beheersystemen (Obsurv, IASSET, Greenpoint en GBI), beantwoordt raadsvragen, stelt college- en raadsvoorstellen op, stuurt operationele mensen aan en zoekt altijd de integrale verbindingen binnen de openbare ruimte.

Naast het (dagelijks) beheer en onderhoud kan VroPro voor u  een MJOP (Meer Jaren Onderhoudsplan) of beheerplan opstellen. Dit kan zowel incompany als in een geleverd product.

Heeft u interesse of vragen? VroPro staat voor u klaar dus neem contact op!

Waarom vropro?

Flexibel inzetbaar

Natuurlijk zijn omvang en/of tijdsduur bespreekbaar. Samen kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden.

Duurzaam

Duurzaamheid is bij VroPro een belangrijk thema. Wij reizen bij voorkeur met de fiets of het openbaar vervoer.

Voordelen

VroPro werkt op zzp-basis. Wanneer u ons inhuurt, draagt u geen loonbelasting, vakantiegeld of andere premies af.

Betrouwbaar

VroPro is communicatief sterk, betrouwbaar en verbindend. Wij verbeteren processen samen met uw organisatie!