Nicolay Vronik
Adviseur en assetmanager

"Met een flinke dosis en enthousiasme, zoek ik graag de verbinding. Dát is mijn passie!"

Dit is VroPro: Nicolay Vronik

Ik ben Nicolay Vronik, een bruggenbouwer in hart en nieren. Ik heb een positieve instelling die mij enkele jaren geleden deed overstappen naar het zelfstandig ondernemerschap. Het is mijn passie om met een flinke dosis en enthousiasme de verbinding te zoeken.

Bij meerdere grote aannemers heb ik als uitvoerder mooie projecten mogen realiseren. Na een aantal jaren in opdracht te hebben gewerkt, heb ik inmiddels de overstap gemaakt naar de opdrachtgeverskant. In die rol ben ik bij verschillende gemeenten opzichter, directievoerder beheer en onderhoud civiele constructies, projectleider integrale projecten, senior beheerder civiele techniek, assetmanager civiele techniek en procesmanager  geweest.

Ondertussen ben ik me ook blijven ontwikkelen. Ik heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van Kwaliteits- en procesmanagement, scrum, coaching, agile en asset management.

Als schrijvend lid van de NEN commissie “Beleidsmatig kader beheer bebouwde omgeving” (NEN 8026) ben ik zeer betrokken bij het tot stand komen van een handreiking om (bedrijfs-)waarden om te zetten naar beleid, op zowel tactisch-, als ook operationeel niveau.

In 2021 is VroPro uitgebreid met een team van professionals, zodat we nóg beter tegemoet kunnen komen aan de wensen van onze opdrachtgevers.

Zullen we koffie drinken, zodat we kunnen bespreken wat VroPro voor uw organisatie kan betekenen? U kunt mij bereiken op 06 -24 538 099 of via het  contactformulier.

Waarom vropro?

Flexibel inzetbaar

Welke omvang of tijdsduur uw project ook heeft, samen kijken we naar de mogelijkheden.

Duurzaam

Duurzaamheid vind ik een belangrijk thema. Reizen doe ik bij voorkeur per fiets of openbaarvervoer.

Voordelen

Een freelancer inhuren heeft de voordelen van het niet hoeven afdragen van loonbelasting, vakantiegeld en andere premies.

Betrouwbaar

VroPro is communicatief sterk, betrouwbaar en verbindend. Samen met de organisatie processen verbeteren!

Opdrachtgevers