Nicolay Vronik
Adviseur en assetmanager

"Ik zoek graag de verbinding, positief en met veel passie en enthousiasme!"

Welkom!

Ik ben Nicolay Vronik, een bruggenbouwer in hart en nieren. Ik heb een positieve instelling waardoor ik een paar jaar geleden besloot zelfstandig ondernemer te worden. Het is mijn passie om met een flinke dosis positiviteit en enthousiasme de verbinding te zoeken.

Bij meerdere grote aannemers heb ik als uitvoerder mooie projecten mogen realiseren. Na een aantal jaren werken in opdracht te hebben gewerkt, zit ik nu aan de opdrachtgeverskant. In die rol ben ik bij verschillende gemeenten opzichter, directievoerder beheer en onderhoud civiele constructies, projectleider integrale projecten, senior beheerder civiele techniek, assetmanager civiele techniek en procesmanager geweest.

Ondertussen ben ik me blijven ontwikkelen. Ik heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van Kwaliteits- en procesmanagement, scrum, coaching, agile en asset management.

Als schrijvend lid van de NEN commissie “Beleidsmatig kader beheer bebouwde omgeving” (NEN 8026) ben ik nauw betrokken geweest bij het tot stand komen van een handreiking om (bedrijfs-)waarden om te zetten naar beleid, op tactisch- en operationeel niveau.

In 2021 is VroPro een BV geworden en wil verder uitbreiden met een team van professionals, zodat we nóg beter tegemoet kunnen komen aan de wensen van onze opdrachtgevers.

Zullen we koffie drinken, zodat we kunnen bespreken wat VroPro voor jouw organisatie kan betekenen? Je kunt me bereiken op 06 -24 538 099 of via het contactformulier.

Waarom vropro?

Flexibel inzetbaar

Omvang en tijdsduur van het werk zijn bespreekbaar.

Duurzaam

In onze projecten en bedrijfsvoering staat duurzaamheid centraal.

Voordelen

Korte lijnen, snelle communicatie, teamwerk, zo werkt VroPro.

Betrouwbaar

Communicatief sterk, betrouwbaar en verbindend. Samen verbeteren we de processen!

Opdrachtgevers