Nicolay Vronik
Adviseur en assetmanager

"De verbinding zoeken met een flinke dosis enthousiasme en nieuwsgierigheid is mijn passie."

Het gezicht achter VroPro: Nicolay Vronik

Ik ben Nicolay Vronik, een bruggen bouwer in hart en nieren. Met mijn positieve instelling heb ik de overstap naar zelfstandig ondernemer gemaakt. De verbinding zoeken met een flinke dosis enthousiasme en nieuwsgierigheid is mijn passie.

Bij meerdere grote aannemers heb ik als uitvoerder mooie projecten mogen realiseren. Na een aantal jaren heb ik de overstap gemaakt naar de opdrachtgeverskant bij verschillende gemeenten in de functie van opzichter en directievoerder beheer en onderhoud civiele constructies, projectleider integrale projecten, senior beheerder civiele techniek, assetmanager civiele techniek en procesmanager.

Ondertussen ben ik mezelf blijven ontwikkelen. Kwaliteits- en procesmanagement, scrum, coaching, agile en asset management zijn een aantal voorbeelden.

Als schrijvend lid van de NEN commissie “Beleidsmatig kader beheer bebouwde omgeving” (NEN 8026) ben ik zeer betrokken bij het tot stand komen van een handreiking om (bedrijfs-) waarde om te zetten naar beleid, op tactisch en operationeel niveau.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat ik voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op en dan kijken we naar de mogelijkheden.

Waarom vropro?

Flexibel inzetbaar

Welke omvang of tijdsduur uw project ook heeft, samen kijken we naar de mogelijkheden.

Duurzaam

Duurzaamheid vind ik een belangrijk thema. Reizen doe ik bij voorkeur per fiets of openbaarvervoer.

Voordelen

Een freelancer inhuren heeft de voordelen van het niet hoeven afdragen van loonbelasting, vakantiegeld en andere premies.

Betrouwbaar

VroPro is communicatief sterk, betrouwbaar en verbindend. Samen met de organisatie processen verbeteren!

Opdrachtgevers